FORMÁT ADUNK GONDOLATAINKNAK

Online vagy offline; tervezés vagy kivitelezés – nem jövünk zavarba.

A budapesti Artrax Design szellemi műhelyében bátran kísérletezünk, hisszük, hogy ez az igazi alkotó folyamat elengedhetetlen része. Minden munkánk célja az, hogy ügyfelünk gondolatait a lehető legmagasabb színvonalon fordítsuk le a vizualitás nyelvére; legyen az akár logó vagy arculat, web design vagy csomagolás. Végigvisszük a folyamatot az első ötlet születésétől a kivitelezésig.

7 éve tartó elhivatott munkánk eredménye egy sor egyedi, ugyanakkor jól működő vizuális koncepció. Ha szeretnéd megvitatni velünk elképzeléseidet, akkor lépj kapcsolatba velünk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

LOGÓ
Mi meglátjuk a lényeget, így olyan logót alkothatunk számodra, amibe Te és ügyfeleid is első látásra beleszerettek.
ARCULAT
Mi a színek, formák és a tipográfia nyelvén mesélünk el rólad bármit, amit csak szeretnél.
GRAFIKAI TERVEZÉS
Szakértő csapatunk bármilyen jellegű grafikai feladatot gyorsan és hatékonyan elvégez.
CSOMAGOLÁS
Az általunk tervezett csomagolásba öltöztetve minden termék a legjobb formáját hozza, akár új, akár már meglévő szereplő a piacon.
WEBOLDAL
Webdesign és WordPress alapú weboldal tervezés. Mi gondoskodunk róla, hogy minden ügyfelünk a lehető legjobb benyomást keltse.
NYOMDAI KIVITELEZÉS
Igény szerint a gyártatásban is segítünk. Bármilyen nyomtatott anyag megszületését figyelemmel kísérjük a folyamat teljes ideje alatt.
Fotó
Nálunk a minőség és a kreativitás a legfontosabb, legyen szó termék, esemény, esküvő, portré vagy páros kreatív fotózásról.
MŰSZAKI RAJZOLÁS
A műszaki rajz olyan ábrák, jelzések, feliratok és technikai elképzelések szakszerű megjelenítése, amely a benne található gondolatokat a szakemberrel megérteti.
LAKBERENDEZÉS / 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS
Belsőépítészeti és enteriőr terveket fotórealisztikus megjelenitése. Vállaljuk lakások, irodák, lakberendezési tervének elkészítését.

KÉSZEN ÁLLSZ EGY ÚJ PROJEKTRE?