SNEAKER STARS '16

BUDAPEST MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB SNEAKER KIÁLLÍTÁSA ÉS VÁSÁRA

Sneaker Stars

Év: 2016
Kategória: Grafikai tervezés, Plakát, Print

 100% elégedettség

Logót és kisarculatot készítettünk a Sneaker Starsnak.

A sneaker őrület kétségtelenül Magyarországra is begyűrűzött. Bár a sportcipő kultúra Nyugat-Európához vagy az USA-hoz képest egyelőre még kicsiben van jelen hazánkban, de érezhetően egyre nagyobb az érdeklődés és rajongás itthon is a legújabb, legmenőbb sportcipők felé. A legújabb sneaker-ek már státusz szimbólumnak számítanak és a fanatikus gyűjtők is megjelentek.

A Sneaker Stars esemény a célja, hogy a nemzetközi trendekhez csatlakozva, Magyarországon is egy erős sneaker kultúrát alakítson ki egy rendszeresen ismétlődő nyugat-európai színvonalú eseménnyel.

SNEAKER STARS ' 16

THE BIGGEST SNEAKER TRADE SHOW IN HUNGARY

Sneaker Stars

Year: 2016
Categories: Graphic design, Flyer, Print

 100% satisfaction

The biggest sneaker trade show in Hungary.

The main objective of Sneaker Stars is to become part of the international trends and establish a strong sneaker culture in Hungary too, through the development of an event series with the highest standards.

In 2016 the very first Sneaker Stars was held in Akvárium Klub at Deák Ferenc tér which is one of the coolest and most popular locations of Budapest youngsters. Due to growth in size, Sneaker Stars 2017 moved to Millenáris which is a park and venue for exhibitions, concerts, sport events and performances right in the heart of Buda.